Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

HAVALI HASTA YATAĞI KİRALAMA HİZMETİ

May 30 2019

HAVALI HASTA YATAĞI KİRALAMA HİZMETİ
Havalı Hasta Yatağı Kiralama Hizmeti
Hastalık durumuna göre hastalar bazen bir süreliğine, bazen de yaşadıkları süre boyunca yatağa bağlı bir hayat sürmek zorunda kalabilirler. Kişi için oldukça zor ve zahmetli olan bu süreçte hastayı rahatlatacak, yara, ağrılar gibi çeşitli rahatsızlıklara neden olmayacak yataklara ihtiyaç duyulmaktadır. Medikal ürünler arasında özellikle yatalak hastalar için çok faydalı olan havalı yatak çeşitleri bulunmaktadır. Hastanın ve hastalığın durumuna göre çeşitlerden herhangi biri tercih edilebilir. Çeşitli fonksiyonlarla üretilmiş olan havalı yatağı ömür boyu yatağa bağlı olanlar genellikle satın almayı tercih etmektedir. Oysaki belirli süre kullanması gerekenler satın almak yerine havalı hasta yatağı kiralama seçeneğini değerlendirmektedir. Özel olarak üretilmiş bu hasta yatakları hastanın belli pozisyon veya rahatsızlığına göre tercih edilen sağlık ürünüdür
Havalı Hasta Yatağı Kiralama Nasıl Yapılır?
Belli bir süre veya ömür boyu yatakta tedavi olmak zorunda olanlar için üretilen havalı yataklar çeşitli nitelikler ile donatılmıştır. Donatılarının yüksek olması doğal olarak bu medikal ürünün fiyatlarını diğer yataklara oranla artırmaktadır. Bunun farkında olan medikal ürün üreticisi ve satıcısı firmalar yatağa bağlı olan fakat ürünü satın alamayacak hastanın yatağın faydasından istifade edebilmesi için kiralama yöntemini sunmaktadırlar. Havalı hasta yatağı kiralama için medikal ürün satan firmalar ile irtibata geçmek yeterli olacaktır. Uygun fiyatlarla gerçekleştirilen bu kiralama işlemleri operasyon sonrası normal bir yatakta istirahat edemeyecek hastalar için çok büyük bir fırsattır. Bu yataklar özellikle kadın hastalığı operasyonları, çocuklardaki belli ameliyatlardan sonra daha çok kiralandığı görülmektedir. 
Neden Havalı Hasta Yatağı Kiralamalıyım?
Hastalıklar ve ameliyatlardan sonra tedavinin hızlı olabilmesi için bütün organların rahatlaması gerekmektedir. Normal yataklarda bu konforu sağlamak mümkün olmayabilir. Bundan dolayıdır ki firmalar hastaların bütün organlarını ve bedenin konforunun sağlayan havalı hasta yatağı kiralama kolaylığı sunmaktadır. Havalı hasta yatağının hastanın iyileşmesinden sonra evde kullanım alanı olmadığından satın alma yerine kiralama daha doğru olmaktadır. Vücudunun hava almasını sağlayan, terlemesini önleyen, kas sistemine olumsuz etki edecek durumları engelleyerek aynı zamanda da oluşabilecek yatak yarası gibi sağlığı tehdit edici unsurlardan da koruyan havalı yataklar doğaya kardeş malzemeden üretilmektedir. Kullanılan malzemelerden dolayı ürünler kullanıldıktan sonra imalatçı firmalar tarafından da teknolojik yöntemle yine doğaya kazandırılmaktadır. Kiralama sonrasında nasıl olur diye kaygı duymaya gerek kalmadan kısa süreli yatak tedavilerinde kiralama daha mantıklıdır. 

https://www.marmaramedikal.com
Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post