Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hasta Yatakları

December 12 2019

 

İnsanların zaman içerisinde sağlık durumlarının nasıl değişeceğini veya koşup gülüp oynarken birden yaşanan bir kaza sonucu neler ile karşılaşılacağını yaşamın kenarından seyrederken anlamak çok güç olabiliyor. Ancak hayatınızın bu yöne sürüklenmesi ile artık uzun zaman yatmak zorunda kalacak olan bir rahatsızlık yaşayan hastanız var ise veya doğumsal bir etki ile yatmak zorunda kalacak olan hastalarınızın bakımlarını kolaylaştırmak için hasta yataklarını kullanmalısınız.

Hasta yatakları hem bakım yapacak kişilerin işini kolaylaştıracak hem de yatağı kullanacak olan hastanın rahat etmesini sağlayacaktır. Hastalarınızın ayrı bir oda da yaşamalarına gerek kalmadan aile ortamından kopmadan yaşamına devam edebilmesi için hasta yataklarını kullanmanız son derece önemlidir. Çünkü bazı hastalıklarda moral çok önemlidir. tek başına bir odada yaşamaya çalışan hastalar ile sosyal hayattan kopmadan yaşayan hastaların sağlık durumları arasında çok fazla fark oluşmaktadır. Hasta yatağında bulunan tekerlekler sayesinde yatağı istediğiniz alana taşımanız oldukça kolaydır. Bazen bir çocuğun sesi bazen bir kuş cıvıltısının hastanıza vereceği yaşam sevinci için yataklar kolay hareket ettirilecek şekilde özel olarak tasarlanmaktadır.

Uzun zaman hastanız bu yatağa ihtiyaç duyacak ise ihtiyacınıza en uygun yatağı satın almanız iyi bir seçenektir. Hasta karyolası fiyatları konusunda çok pahalı olduğu endişesine kapılmayınız. Her hastanın ulaşması için farklı fiyat seçenekleri ile hasta yatakları üretimi yapılmaktadır.

Hasta Yatağı Modelleri

Evde hasta bakımı yapacak kişiler için hasta karyolası fiyatları kadar tercih edecekleri yatak modelleri de çok önemlidir. Hastanın gereksinimlerine en uygun model belirlemesinin yapılması gerekmektedir. Mesela uzun zaman hastane ortamında kalmış kişiler için veya çocuk hastalar için hastane ortamının aynen evde devam etmesi üzücü olabilmektedir. Bu nedenle ahşap bir yatak görünümüne sahip ve yine hasta yataklarının tüm özelliklerine sahip olan özel tasarımlar tercih edilmelidir.

Hasta yataklarında asansörlü, mobilyalı, kumandalı, korkuluklu ve havalı yatak seçenekleri bulunmaktadır. Bu yatakların hepsi özel kumaşlardan üretilmiş şilteler ile satışa sunulmaktadır. Hasta karyolası fiyatları farklılıkları tercih edeceğiniz detaylara göre değişim gösterse de tüm yataklarda hastaların cilt sağlığı gözetilmektedir. Ayrıca ayarlanabilir aksamları ile hastalarınızı farklı pozisyonlar aldırarak bakımlarını kolaylıkla yapabilmektesiniz. Hasta yataklarının her bir parçası kişilerin sağlığına olumsuz etki yapmayacak olan özel malzemelerden üretilmektedir. Bu nedenle gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Hasta Yatağı Fiyatları

Hastalarınıza ev ortamında uzun süreler bakacak iseniz hasta yatağı size çok büyük kolaylıklar sunacaktır. Hastanızın ev içinde taşınması gereken her yere yatağı çekerek veya iterek tekerlekleri sayesinde rahatça taşıyabileceksiniz. Uzun süre yatacak olan hastaların farklı gereksinimlerine göre özel üretilen hasta karyolası fiyatları farklılıklar gösterebilmektedir. Ne kadar çok fonksiyonel olsun isterseniz yatağın fiyatında o kadar artış söz konusu olabilmektedir. Ancak genel olarak hastaların mağdur olmaması adına ulaşılmaz fiyatlar söz konusu değildir. Bu nedenle evde bakımın en önemli parçası olan bu yataklardan edinebilir hem kendinizi hem de hastanızı çok rahat ettirebilirsiniz.

Hasta Yataklarını Kiralamak

Hastanız kısa bir zaman sonra eski sağlığına kavuşacak ise hasta yataklarını kiralamak en uygun seçenek olacaktır. Hasta karyolası fiyatları istediğiniz kadar kiralama yapabileceğiniz şekilde özel olarak düzenlenebilmektedir. Farklı seçenekleri ve özel tasarımları ile hastane konforunu evinizde yaşamanızı sağlayan bu yatakları kiralayarak kolayca hastanıza bakabilmektesiniz. Hastanız sağlığına kavuştuğunda ise yatağa artık ihtiyacınız kalmayacağı için satın almak yerine kiralayarak en doğru adımı atmış olursunuz.

Kısa sürede olsa insanların bakıma muhtaç olmaları her iki taraf içinde zorlu bir süreçtir. Bu yatakların sunduğu her türlü kolaylıktan faydalanarak hastanızın ve bakımını üstlenecek kişinin psikolojik olarak en az hasarla bu süreci atlatmasını sağlamalısınız.

https://www.marmaramedikal.com/

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post