Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Havalı Yatak Modelleri

December 12 2019

Havalı Yatak Modelleri

Şişirilebilen ve bu sayede hastanın vücut yapısına uygun hale getirilebilen havalı yataklar ile birlikte bakım sürecinde daha az sorun yaşıyor ve yaralanma riskini de ortadan kaldırıyorsunuz. Hasta vücuduna uygulanan basınç oldukça azdır ve hasta yer değiştirdiği sürece yatak da bedene göre şekil alacak ve kısa süre içerisinde suyum sağlayacaktır.

Havalı yatak modelleri üzerine konuşacağız ve bu modelleri iki ana başlık altında detaylı bir şekilde incelemeye çalışacağız. Beklentilerinize her konuda yanıt verecek olan bu özel tasarım ürünler sayesinde hastaların rahat etmesi kesinlikle mümkün. Fiyat performans değerlendirmesi yaptığımız takdirde bunu çok daha net bir şekilde görebiliyoruz. Dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden modelleri hep birlikte inceleyelim ve soru işaretlerini de ortadan kaldırmaya çalışalım.

Baklava Tipi Havalı Yatak Modelleri

Bu ismi almasının gerçek nedeni, görüntünün baklavayı andırıyor olmasıdır. Hava kanalları, bir baklavayı andıracak şekilde dizayn edilmiştir ve zaten görselleri incelediğinizde bunu sizler de net bir şekilde görebileceksiniz. Hava kanalları arasındaki geçişler muazzam ve bu detay sayesinde hastanın vücuduna göre şekil alan bir yatak türü karşımıza çıkıyor.

Birçok farklı havalı yatak modellerine kıyasla fiyatlarının da çok daha uygun olduğunu görebiliyoruz. Aslında bu detay da insanları bu modele daha yakın hale getiriyor. Çok fazla bütçeniz yoksa ve yatak ihtiyacınız varsa eğer önceliğiniz baklava tipi yatak modelleri olmalıdır. İncelemelerinizi yaptığınızda bu tavsiyemizin ne kadar geçerli olduğunu sizler de fark edeceksiniz.

Boru Tipi Havalı Yatak Modelleri

Baklava tipi havalı yatak modelleri ile birlikte boru tipi havalı yatak modelleri de yine en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Sahip olduğu ismi ise yine görüntüsünden almaktadır. Birbirine paralel olarak konumlanmış olan hava kanalları sayesinde ilginç bir görüntü sergiliyor ve gayet rahat bir model olduğunu da hatırlatmak isteriz.

A+B+C modeli, bu türün en gelişmiş modelidir ve yataklarınızdan daha fazla verim elde etmek isterseniz tercihinizi bu modelden yana kullanabilirsiniz. Bu modeller içerisinde ventilasyon özelliği barındıran modeller de mevcut. Buradaki önemli detay ise hastanın yattığı bölgeye düzenli olarak hava üflüyor olmasıdır. Bu sayede terleme ve yara oluşumu riski de en aza indirgeniyor.

Hasta uzunca bir süre yatakta kalacaksa ve bakım süresi aynı şekilde daha uzun ise bu yatak modelini kesinlikle tavsiye ediyoruz. Boru tipi havalı yatak modelleri arasında yer alan bu tür, birçok hastadan tam puan almayı başarıyor. İlgili bölgeye hava üfleyen ve bunu da düzenli olarak yerine getiren özel bir tasarımdır. Yaralanma riski çok az ve bununla birlikte hasta konforu da bir adım daha öne çıkıyor. Terleme sorunu olan hastalar için de tavsiye edebileceğimiz modellerden bir tanesidir.

https://www.marmaramedikal.com/

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post