Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hasta Karyolası Nasıl Kurulur?

May 17 2020 , Written by marmara medikal

Hasta Karyolası Nasıl Kurulur?

Hastalık hali hiç kimsenin istemediği fakat insanların elinde olmayan nedenlerle gerçekleşen olaylardır. Hasta karyolası, rahatsızlık durumunda olanların rahatı ve konforu düşünülerek üretilen özel yataklardır. Firmamız hastaların durumlarını dikkate alarak farklı çeşitlilikte yatak üretmektedir. Hastanın bedeninin daha iyi dinlenmesi iyileşmesine olumlu katkı sağlayacaktır.

Yataklarımızın motorlu özellikleri hastanın kendini daha iyi hissetmesini ve bakıcının işlerinin kolaylaşmasını sağlamaktadır. Hasta karyolalarımızın her türünün kurulumu çok kolay ve basittir. El becerisi ve özel gelişmiş alet gerektirmemektedir. Yataklarımızın ana bileşenleri; başlık, iskelet, motor ve yan korkuluklardır. Müşterilerimize yataklarımız genellikle ana bileşenleri montajlanmış şekilde gönderildiği için kurumu zor olmamaktadır.

Hasta Karyolası Kurulumunun Önemi

Özel bazı durumlarda ana bileşenler demonte olarak gönderilir. Demonte olan ürünlerimizde dahi motor iskelet üzerinde olması gereken yere yerleştirilmiştir. Müşterimizin yapacağı sadece hasta karyolası başlıkları ve yan korkuluklarını monte etmek olacaktır. ABS ve tabanca sistemin verimli çalışabilmesi için teknik destek ekibimizden yardım alınabilir. Yataklarımızın tekerlekleri montajlı şekilde geldiğinden herhangi bir işlem yapılmasına gerek yoktur. Yatağın modeline göre kurulumunda bazı dikkat edilmesi gereken bazı teknik konular vardır. Hususlar özel teknik bilgi gerektirmez biraz daha dikkat gerektirir. Bu hususlar dikkate alınarak kurulum yapıldığında yıllarca hiçbir sorun olmadan yataklarımız kullanılabilir.

Kurulum Desteği Alınması Gereken Hasta Karyolası Modelleri

Yatak modellerimizin kurulumu aslında oldukça kolaydır. Fakat hasta karyolası modellerimizin kurulumunda teknik servisimizden yardım alınması daha iyi olur. Alınan teknik destek sayesinde kurulum sorunsuz ve daha pratik bir şekilde gerçekleştirilir. Destek alınması gereken modellerimiz;

  • 2, 3 ve 4 motorlu modeller

  • Ev tipi ahşap modeller

  • Boru tipi, baklava tipi, 30 ve 45 derece pozisyon verdiren havalı yatak modelleri

Firmamızdan satın alınan karyolaların kurumları teknik servisimiz tarafından ücretsiz yapılmaktadır. Garanti süresi içinde gerçekleşen sorunlar ve bozulmalar da ücretsiz tamir edilir.

Medikal Hasta Karyolası Modelleri

Sağlık, dünyadaki en değerli şeydir. Genellikle kaybettikten sonra kıymetini anlarız ve tekrar elde edebilmek için elimizden geleni yaparız. Medikal hasta karyolası, hasta olan bireylerin sağlıklarına daha kısa sürede kavuşmaları ve tedavi sürecinde rahatlığı için tasarlanmış ve donatılmıştır. Medikal hasta yataklarımızın çeşitli modelleri vardır. Bunlar;

  • Motorlu hasta yataklarımız: 2, 3 veya 4 motorlu türleri vardır. Motor sayesinde çeşitli özelliklere sahiptirler. Motor sayısına göre özellikleri bulunur. Yataklar kumanda ile kolayca kullanılır.

  • Asansörlü yataklarımız: Vücudun belli bölümünü kullanamayan ve ağır hastalar için tasarlanmış olan yataklarımız aşağı ve yukarı hareket etmektedir. Kumanda ile yükselmesi ve alçalması ayarlanarak hastanın iniş ve çıkışı kolaylaştırılır.

  • Manuel yataklarımız: Mekanik düzeneğe sahip olmayan yataklarımızın özellikleri elle kontrol edilir. Ayak ve baş kısmı hareketli olabilen manuel yataklarda ayarlama elle yapılmalıdır.

  •  

Hastalığa Uygun Modeller

Hastanız varsa ve onu rahat ettirmek istiyorsanız medikal hasta karyolası modellerimiz arasında seçim yapmalısınız. Modellerimiz, hastaların durumlarına göre çeşitlendirilmiştir. Karyola seçimi yaparken hastanın kilosu, hastalığının özelliklerini dikkate almalısınız. Felçli ve hayatının devamını yatakta geçirmek zorunda olan hastalar için havalı yatak modellerimizi tercih etmelisiniz. Havalı yataklar hastanın vücudunda devamlı yatmaktan oluşma riski bulunan yaraların oluşumunu engeller. Hastanız devamlı yatsa dahi havalı yatakta yatıyorsa bası yarası riskiyle karşılaşmayacaktır.

Ev Tipi Hasta Yatakları

Hasta, hastanede tedavi görürken bakımına yardımcı olan hasta bakıcılar ve yardımcı personeller bulunur. Fakat tedavisine evde devam edecek veya artık evinde yatması gereken hastaların tek bakıcısı yakınları veya özel olarak tutulan kişidir. Evdeki bakımı kolaylaştırmak için ev tipi medikal hasta karyolası alınmalıdır. Hastanın konforu yanında bakacak olan kişinin de işleri karyolalarımız sayesinde hafifletilir. Ev tipi karyolalarımız istenirse ahşap olabilmektedir. Korkulukları, başlığı bulunan karyolalarımız tekerleklidir. Baş ve ayak kısmı hareket edebildiğinden hastanın doğrultulması ve ayaklarının kaldırılması sorun olmamaktadır.

Ev tipi hasta yatağı modellerimizde hasta yatağı kiralama hizmetimiz yoktur.

Tüm modellerimizi inceleyebilirsiniz.

Yararlanılan Kaynak:

https://www.marmaramedikal.com/

https://www.hastayataklari.biz/

https://www.medikalturkiye.com/

 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post