Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Hasta Karyolası Kiralamak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

May 30 2019

Hasta Karyolası Kiralamak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Hasta yatağı, yakınlarının ve sevdiği insanların sağlık problemleri ile mücadele ederken refakatçilerin sıklıkla sorun yaşadıkları konular arasında yer almaktadır. Hasta karyolası denildiğinde akla ilk gelen adres olan hastayatagi.net ise size bu konuda yardımcı olacak ve hastanızın konforu için sizin yerinize kafa yoracaktır.

Hasta Bakımının Olmazsa Olmazı

Neredeyse her gün farklı hasta ve bu hastalarda görülen sayısız semptom karşısında rahatsızlığı azaltmak ve hastalıkların önüne geçebilmek amacıyla hastaların başlarını ve bacaklarını yükseltmelerini öneren doktorların imdadına hasta karyolası yetişmektedir. Sitemizi ziyaret eden müşterilerimizin büyük bir çoğunluğu, doktorlarının tavsiyesi ile geldiklerini belirtmekte ve iyi bir uyku uyumalarına yardımcı olmasını istedikleri o özel yatağı aramaktadırlar.

Hasta olan bir aile bireyi ya da yakın arkadaşınız için bir hasta yatağı satın almanız, onun iyileşme sürecinde doğru bir bakım görebilmesi için olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır. Dinlenme faktörünün iyileşme sürecindeki etkisi göz önünde bulundurulduğunda kaliteli bir istirahat ortamı konusunda hastane yatağının önemi yadsınamamaktadır.

Hem Hastanın Hem de Bakıcının Rahatı İçin

Yatan hastaların bakım süreçleri esnasında hem hastanın hem de bakıcının rahatı, konforu ve güvenliği açısından oldukça büyük bir önem arz etmekte olan hasta yatakları, refakat sürecinin en hassas alanlarının başında gelmektedir. Hasta bakımında hasta karyolası bu açılardan düşünüldüğünde bu konunun ne denli mühim olduğu anlaşılabilmektedir.

Çok Sayıda Farklı Seçenek İmkânı

Hem hasta hem de bakıcısı için son derece faydalı olan bu yatakların pratik bir şekilde kullanım kolaylığı sağlaması bakım sürecinde hayat kurtarmaktadır. Hastanızın acısız ve oldukça rahat bir hastalık süreci geçirmesi için her türlü imkanı barındıran hasta yataklarımızın, evlerinizde bulunan normal bir yatak ile karşılaştırıldığı zaman onlara oranla çok daha rahat olduğu garantisi tarafımızdan verilmektedir. Evlerinizdeki yataklara ek olarak farklı pek çok özelliğe de sahip olan bu yataklar; ev tipi hasta yatakları ve elektrikli hasta yatakları olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.

Evindeki rahatlıktan ve konfordan ayrılmak istemeyenlerin tercih ettiği ve elektrikliye oranla çok daha standart bir yatak türü olan ev tipi hasta yatakları, hastalar ve yakınları tarafından en çok tercih edilen hasta yatağı olmaktadır.

Ev tipi hasta yataklarına oranla çok daha modern ve işlevsel olan elektrikli hasta yatakları ise kullanım konusunda pek çok kolaylık sağlamaktadır. Hastanın konforunun yanı sıra kullanım kolaylığı da göz önünde bulundurularak hazırlanan bu tip yataklar, lükse önem veren ve iyileşme sürecini hızlandırmak isteyen hastalar ve yakınları tarafından tercih edilmektedir.

Satın Alma ve Kiralama Seçenekleri

Evinizde bulunan yataklarla kıyaslandığında açık ara çok daha kaliteli ve konforlu olduğu kabul edilen hasta yatakları, hastanın rahatlığını en üst seviyeye çıkarabilmek için pratik bir şekilde ayarlanabilecek şekilde dizayn edilmektedir. Hastanın daha acısız ve rahat bir hastalık dönemi geçirmesini sağlayan bu ürünler, hastanın ihtiyaçları doğrultusunda yatağın gerekli bölümlerini kolaylıkla ayarlamayı sağlayan özellikler sunmaktadır.

Talep doğrultusunda süreli ya da süresiz satın alma veya kiralama seçenekleri ile temin edebileceğiniz hasta yataklarına sitemiz üzerinden yapacağınız basit bir işlem ile ulaşabilirsiniz. Hasta yatakları kiralama hizmeti sayesinde rakipleri arasından sıyrılan hastayatagi.net hem hastalar hem de yakınları için her türlü kolaylığı sağlamaktadır.

Ayak ve baş kısımları ayarlanabilen, yan korkulukları hareketli olan, tekerlekleri kilitlenebilir özellikte olan, metal aksamları 1,5 milimetre olarak dizayn edilen ve bu sayede sağlamlığı arttırılan, yatan hastaların konforunu her açıdan değerlendirerek bu kriterler göz önünde bulundurarak tasarlanan özel üretim hasta yatağı; ev tipi, elektrikli, satın alma ya da kiralama seçenekleri ile müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır.

Hasta Yatağı Nerelerde Kullanılır?

Ortopedik hastalıklara ek olarak travmalar da her sene milyonlarca insanı etkisini altına almaktadır. Bu tür hastalıkların insanların verimliliğini azalttığı ve yaşam kalitelerini gözle görülür şekilde düşürdüğü yadsınamaz birer gerçektir. Normal hayatlarında sahip oldukları fiziksel işlevlerine kavuşmak isteyen ve ağrılarını ortadan kaldırarak gündelik yaşamlarına geri dönmek isteyen hastaların özellikle elektrikli hasta karyolası gibi ürünlere ihtiyaç duydukları gözlenmektedir.

Sitemizin hasta yatakları kategorisinde acil ve uzun süreli olmak üzere pek çok hastalık çeşidinde kullanılmak üzere tasarlanmış geniş bir ürün yelpazesi yer almaktadır. Teknolojik esasları baz alarak yatak üretimini gerçekleştiren firmamız, yaratıcı düşünce doğrultusunda klinik deneyimleri de göz önüne bulundurmakta ve yenilikçi çözümler üreterek hastalara yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Hasta yatağı, hasta karyolası, ev tipi ve elektrikli hasta yatakları olmak üzere hasta taşıma ve bakımı sağlık ürünlerinin önde gelen üreticileri arasında bulunan firmamız, hasta bakımını ve bakıcı güvenliğini son derece önemsemektedir.

Ergonomik yapısı, antibakteriyel ve silinebilir kaplamaları ile düşmeleri engelleyen korkulukları sayesinde hastaların yaralanma riskini azaltan hasta yataklarımız, başarılı bir hasta bakımı süreci için yeni standartlar getirmektedir.

Hasta Yatağı Kiralama

Hastanızın kısa süreli bir yatakta bakım süreci geçireceği durumlarda kiralık bir hasta yatağına ihtiyaç duymak durumunda kalırsınız. Hasta bakımında hasta karyolasının önemi göz önüne alındığında yatak seçim işleminin büyük bir özen ile gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Hastanın, hasta yatağında üç aydan fazla yatmasını gerektiren durumlarda elektrikli veya manuel olmak üzere bir hastane yatağının satın alınması önerilmektedir. Hasta yatakları kiralama fiyatları dikkate alındığında iki ya da üç aylık kira ücreti ödemek yerine yeni bir hasta yatağı satın almak çok daha mantıklı görünmektedir.

Sitemizde hizmetinize sunulan bütün ürünlerimiz üretim aşaması sürecinde kalite standartları konusunda test edilmekte ve bu doğrultuda üretilmektedir.

Hasta Yatağı Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bir hasta yatağı alırken yatağın bütün olarak yüksekliğinin ayarlanabilir olmasına, yatağın baş kısmının kaldırılıp indirilebilmesine olanak sağlanmasına ve ayak bölümünde yükselme ile alçalma hareket kabiliyetlerinin bulunmasına dikkat edilmelidir.

Yatağın altında bulunan üç el freni ile ayarlanabilen manuel hasta yataklarında yatacak olan hastaların bu işlemleri yapabilmeleri çok zor olacağı için bakıcının yardımı gerekmektedir ve krankları çevirebilme gücüne sahip olmayan kişilere bu tip yataklar tavsiye edilmemektedir. Bu tarzda dizayn edilen hasta yataklarının ayarlanması esnasında bakıcı olan kişinin bükülme ya da diz çökme gibi hareketleri gerçekleştirmesi gerektiği için diz veya sırt gibi ortopedik problemlere sahip insanlara da manuel hasta yatakları önerilmemektedir. Sizde temizden hasta yatağı satın alarak bu alandaki ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Yarı Elektrikli Hasta Yatakları

Yarı elektrikli olarak tasarlanan hasta yataklarında hastanın başı ile ayaklarının pozisyonunu değiştirebilmek amacıyla elektrikli el kumandasından yardım alınmaktadır. Bu tür yataklarda, yatağın tamamının yüksekliğini ayarlayabilmek için ise tek bir elle çevirmeli krank kullanılmaktadır.

Tam Elektrikli Hasta Yatakları

Yarı elektrikli yataklar ile tamamen aynı baş ve ayak yüksekliği ayarlamalarının gerçekleştirilebildiği tam elektrikli yataklarda ekstra olacak kumanda üzerindeki tekbir düğmeye basarak yatağın yüksekliği azaltılabilmekte veya arttırılabilmektedir. Yattığı yataktan düşme riski olan hastalarımız için ise düşük yükseklikte dizayn edilen özel yataklar önerilmektedir ve bu tarz yatakların kullanımında da yan korkulukların kullanılmasının ihmal edilmemesi gerektiği hatırlatılmaktadır.

Hasta yatağının küçük bir alana sığdırılmaya çalışılmamasına ve yatağın hareketli parçalarının işlevlerini tam olarak yerine getirebilmeleri için her iki tarafta da yeterli boşlukların bırakılmasına özen gösterilmelidir. Bakıcıların hastalara kolay bir şekilde erişebilmeleri için geniş bir alana konumlandırılması gereken hasta yatakları, topraklı bir elektrik prize yakın yerde durmalıdır.

https://www.marmaramedikal.com/hasta-karyolasi-kiralama-cok-basit

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post